Tuesday, October 16, 2012

Segmen: Tambah Follower Banyak-Banyak!!

Assalamualaikum


Nak Join segmen kedua untuk hari nih...yeah!!




Klik pada Banner utk JOIN kan diri 

Nugrul  punya followers seramai 140 orang..

Selamat bersegmen semua :) 

:: Terima Kasih ::

37 comments

Yuliana Wahit delete Tuesday, October 16, 2012 1:20:00 PM

TQ dear join this segmen.. done follow u.. rajin2 blogwalking peserta yg lain k.. :)

aini shahroni delete Tuesday, October 16, 2012 1:37:00 PM

blogwalkinh here~

kemas blog awak!
selamat berkenalan
^____^

http://nurainishahroni.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

PinkUmmi delete Tuesday, October 16, 2012 2:26:00 PM

BW n follow sini....

salam perkenalan

Aqilah Rezali delete Tuesday, October 16, 2012 3:24:00 PM

Saya pun join segmen ni juga. Tolong sokong yaa. :)
Done follow you. ^^

http://thefairfight.blogspot.com/2012/10/segmen-4-tambah-followers-banyak-banyak.html

eyzad delete Wednesday, October 17, 2012 1:42:00 AM

darik segmen yg sama.

dah follow u. sokong saya balek by following me, kalau u suka lah (:

thanks.

http//feminismflutters.blogspot.com/2012/10/jom-join-segmen-tambah-follower-banyak.html

dynnabbg93 delete Wednesday, October 17, 2012 2:14:00 AM

follow sini
http://manisgurl.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

Emas Putih delete Wednesday, October 17, 2012 1:00:00 PM

http://www.kisahemasputih.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html
sy dari segmen sama ^^

Aynahusna delete Wednesday, October 17, 2012 3:52:00 PM

Hai,dari segmen yang sama
Done follow :)
http://teenagersareawesome.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

Fendy delete Wednesday, October 17, 2012 9:08:00 PM

singgah sini...jom terjah blog fendy

http://fendy1302.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

Aimi Syahirah delete Thursday, October 18, 2012 10:11:00 AM

Salam.. Wow very nice blog here.=) Minat jadi model? http://www.aimisyahirah.com/2012/10/perhatian-untuk-talent-model-di-luar.html

~didiey~ delete Friday, October 19, 2012 4:01:00 PM

follow :)

http://ezatichumel.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

wany♥ delete Friday, October 19, 2012 10:01:00 PM

Datang melawat sini :)
http://wanynaziar.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

Eraz Fadli delete Saturday, October 20, 2012 2:51:00 PM

E'RAZ DATANG MELALUI Segmen: Tambah Follower Banyak-Banyak!!..

http://www.erazfadli.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

Call me DayaOwesome delete Saturday, October 20, 2012 6:27:00 PM

Hi there :) done follow you . Follow me back http://mlolipop.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

iena_gie delete Saturday, October 20, 2012 11:22:00 PM

Salam kenal..dari segmen sama..dah follow sini.. jemput follow saya pula (^__^)
http://ibuafinaazfar.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tambah-follower-banyak-banyak.html

MIRRA NADHIRA MUSTAFFA delete Sunday, October 21, 2012 3:03:00 AM

lompat si katak lompat.. lompat singgah sini.. lalalala~

#http://beautyshinju.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

Hatoru Bisco delete Sunday, October 21, 2012 2:23:00 PM

dari segmen yg sama :)
done follow here :D follow balek ye :)

http://hatorubisco.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

Hatoru Bisco delete Sunday, October 21, 2012 2:25:00 PM

dari segmen yg sama :)
done follow here :D follow balek ye :)

http://hatorubisco.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

Cik Fatyn delete Sunday, October 21, 2012 7:50:00 PM

Dari segmen yg sama :D Jom blogwalking ke blog Fatin >>>>>

http://cyntaaabadies7296.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

fardiyah delete Sunday, October 21, 2012 7:54:00 PM

singgah sini:)

http://fardiyah.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

eyza fye delete Monday, October 22, 2012 11:13:00 AM

assalamualaikum..
done follow dr segmen yg same..
hit me back k

http://eyzafye.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

ell lina delete Monday, October 22, 2012 5:40:00 PM

hye pretty..cute nye die :p
kite datang dari segment yg sama..kite done follow awk..
follow me back?? >,<

http://fairyell.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

Yana Aina delete Tuesday, October 23, 2012 10:41:00 AM

dtg follow..dr segmen sama

jom --> http://nazlyizan.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

Saya Disini delete Thursday, October 25, 2012 10:22:00 AM

Selamat bersegmen..

http://sayadisinibukansaya.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.htmlom

Afasz delete Thursday, October 25, 2012 11:09:00 AM

dr segmen yg sama, follow ur blog

http://afasz.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

Mama Adam delete Friday, October 26, 2012 10:02:00 PM

dr segmen sama,

http://my-adam.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

haaa... dh tambah sorang lg follower. jom tambah follower banyak2

Nor Salmi delete Sunday, October 28, 2012 2:20:00 AM

Dari segmen sama..

http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

Sue Lynnda delete Tuesday, October 30, 2012 3:01:00 PM

Assalam,

Saya dari segmen yang sama!^^. Follow back belog saya ya!

Haryati Faizal delete Friday, November 02, 2012 8:08:00 PM

salam perkenalan dr segmen yg sama,
singgah sini n follow,

http://haryatifaizal.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

Mad Riz delete Tuesday, November 13, 2012 8:01:00 AM

http://rizalmat.blogspot.com/2012/11/segmen-tambah-follower.html

Mad Riz delete Tuesday, November 13, 2012 8:05:00 AM

jom tgk ni ye http://goo.gl/ykZoZ

Isabella Bag House delete Wednesday, November 14, 2012 12:26:00 PM

Assalamualaikum.

Saya dari segmen yang same
http://isabellabaghouse.blogspot.com/2012/11/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

Saye da folo kamu, jemput folo sy balik ea.

Nur Fahz delete Saturday, December 08, 2012 12:25:00 PM

Assalamualaikum..singgah sini dari segmen cik yuyu.Happy blogging dear :)

pelengkap rusuk kiri delete Saturday, December 08, 2012 4:28:00 PM

dah follow dari segmen yang sama :)

http://pelengkaprusukiri.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

emma michiyo delete Thursday, December 13, 2012 2:38:00 PM

jom bantu cik emma lepas target dapat 200 follower... cik emma dah follow blog awesome awk...
jom follow blog tragis cik emma :)

http://zonmanis.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

Gadis Cupcakes delete Thursday, December 13, 2012 9:35:00 PM

Salam Sudah Follow Awak . Harap Dapat Follow Saya Balik . Dari Segmen Sama
http://nasothman.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-banyak-banyak-by.html

Muhammad Noor Firdaus iskandar BIn Haji Bashah delete Tuesday, March 12, 2013 3:59:00 PM

Assalammualaikum, is datang dari segmen yang sama, done follow sini #227.

http://iskandarx.blogspot.com/2013/03/segman-tambah-follower-banyak-banyak.html

:: Drop your comment here :) ::