Thursday, April 9, 2015

RINDU 1000 x


Assalamualaikum





Nak bagitahu yang aku RINDU 1000 x dekat blog sendiri... Sumpah! Tahap Rindu sampai nak cari juruedit yang boleh kasi betul balik blog aku ni.

Dan yang paling utama dan paling penting LAPTOP aku da kembali di beri nyawa utk sekian kali nya hahahahhaha.... sadis sangat nak cerita pejalanan hidup sebijik laptop milik cik nugrul ni oi!. Tapi alhamdulillah kerana GST... kamu kembali baby...kihkihkih ape kene mengena GST dgn laptop yg rosak??? hahahah sebab takut duit melayang byk...cpt2 cr spare part laptop ni sebelum GST kahkahkah .... padahal laptop rosak dh 4 bulan ..ko boleh tersengih aje kannn ...ceh!

Makin terketar2 tangan nak menulis ni.... tahap nk aktif balik nih melebihi segalanya2. Satu sebab aku nk aktif menulis balik sbb aku sayang kenangan dan moment indah ... suka.. bahagia..sedih...duka yang aku alami tapi aku tak coret dalam blog. Sebab nanti bila dh lupa...akan hilang mcam tuh je..sedih! 

Aku rindu kenangan indah... Moment terbahagia...cara aku eksperasikan penceritaan melalui penulisan boleh buat aku puas...kadang2 bila aku pergi mana2 or ade peristiwa menarik berlaku dalam hidup aku...dalam hati mesti rasa terkobar-kobar nk tulis dalam blog tp bila tgk blog sendiri usang, laptop xde, ini semua buat aku terbatas. Aku hanya harap...ingatan aku tak lupa untuk aku coret cerita kat sini.

Paling utama...majlis kahwin aku tak sempat cerita sampai habis, laptop dah masuk air kannnn.... dengki taw!





see u soon love.
:: Terima Kasih ::

2 comments

Ena delete Friday, May 08, 2015 8:55:00 AM

bila dah start seronok kan blogging ni..dlu macam pelik je camne la orang boleh suka berblog.hehe

nik ros delete Sunday, September 06, 2015 3:20:00 PM

kita pun rindu blog.skarang sempat upload snrty tapi jrg dah dpt blogwalking.ni ada masa skit.hihi

:: Drop your comment here :) ::