Thursday, May 7, 2015

BLOGWALKING SEGMENT BY JULIAJAMALUDIN.BLOGSPOT.COM


Assalamualaikum



Syarat simple-simple:
1/ Follow dulu blog SukaGelak.
2/ Create satu entri dengan tajuk 'BLOGWALKING SEGMENT BY JULIAJAMALUDIN.BLOGSPOT.COM'
3/ Letakkan banner segmen kat atas ni lepas tu 'link'kan semula ke entri ini.
4/ Hantar link penyertaan anda hanya di ruangan komen entri ini.
5/ Dah join segmen ni korang WAJIB singgah dekat blog peserta-peserta lain jugak tau.

Ha.. Senang je kan. Segmen ni akan berlangsung selama 2 minggu.
Bermula dari hari ini 06/05/2015 hingga 20/05/2015 jam 11.59pm.



:: Terima Kasih ::

9 comments

Ms. Kejupenyet delete Thursday, May 07, 2015 6:15:00 PM

Good luck
Singgah dari GA yang sama dn follow sini
http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/05/blogwalking-segment-by.html

Ena delete Friday, May 08, 2015 8:53:00 AM

Goodluck...ena join GA sama gak.jemput singgah blog ena ye:

http://www.aeinnamusa.com/2015/05/blogwalking-segment-by.html

ctmz delete Friday, May 08, 2015 5:06:00 PM

ct pun dah join jugak! done follow awk! follow sini jugak k.
http://the-red-heart.blogspot.com/2015/05/blogwalking-segment-by.html

Norma NML delete Thursday, May 14, 2015 8:34:00 AM

As salam...
Good luck ye...Join & singgah dari segmen yg sama :)...
http://rencahkehidupan-maamieiqi.blogspot.com/2015/05/blogwalking-segment-by.html

Princess Mimi delete Friday, May 15, 2015 5:04:00 AM

Singgah sini..dari segmen yang sama..

http://mimirheem.blogspot.com/2015/05/blogwalking-segment-by.html

Julia Jamaludin delete Thursday, May 21, 2015 8:58:00 AM

assalamualaikum,

terima kasih sudi support segmen sukagelak.

jangan lupa blogwalk peserta lain ye :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2015/05/blogwalking-segment-by.html

Azhafizah Md Nor delete Thursday, May 21, 2015 9:50:00 AM

Blogwalking dari segmen yang sama..

Jemput singgah ke blog :)
http://www.azhafizah.com/2015/05/blogwalking-segment-by-juliajamaludin.html

nysachubby delete Thursday, May 21, 2015 3:12:00 PM

BW dari segmen yg sama :)

Jemput singgah .. http://nysachubby.blogspot.com/2015/05/blogwalking-segment-by.html

Pha Is delete Friday, May 22, 2015 11:02:00 PM

singgah Blogwalking sini...

- www.BudakPening.com

:: Drop your comment here :) ::